A mix of photography, recipes, personal thoughts, faith, and lots of family stuff, but not necessarily in that order.

Tuesday, September 12, 2006

THIS STUFF WAS YUMMY
IT'S ALREADY TUESDAY AND i HAVEN'T EVEN TALKED ABOUT THE WEEKEND YET. I GUESS THE WEEK IS GETTING AWAY FROM ME. SEEMS LIKE TIME IS IN WARP SPEED RIGHT NOW. jUST LOTS OF STUFF GOING ON. SATURDAY WE WERE BUSY HANGING OUT WITH BRIANNA, WE BORROWED MY DAD'S TRUCK AND HAULED A MATTRESS SET TO THE TOWNHOUSE(WEDDING GIFT FROM GRAN AND GRAMPS E), THEN WE WENT TO A STORE AND HAULED AN ENTERTAINMENT CENTER THAT CHRIS AND BRIE BOUGHT. BOTH BEDROOMS ARE NOW PAINTED. HOPEFULLY THE KITCHEN AND BATHROOMS ARE NEXT.
SUNDAY WAS CHURCH IN THE MORNING AND THEN A BRIDAL SHOWER FOR BRIE IN THE AFTERNOON AT CHURCH. jULIE AND SUSAN PUT IT ON AND IT WAS VERY NICE, THERE WERE MANY WONDERFUL LADIES IN ATTENDANCE, AND LOTS OF FUN PRESENTS TO FILL THE EMPTY TOWNHOUSE. IT WAS A GOOD TIME.
AFTER THE SHOWER I SPENT A COUPLE OF HOURS AT THE CHURCH MEETING WITH THE NEW YOUTH MINISTER, IT WAS A CHILI FEED FOR THE PARENTS. THEN I CALLED MY FRIEND DIANE(WHO I HAD BEEN DITCHING MUCH TOO LONG) AND AGREED TO HAVE COFFEE AT CARIBOU, I WAS SOOOOOOO TIRED AND JUST WANTED TO GO HOME AND GET INTO MY JAMMIES, BUT I NEEDED TO HANG WITH MY FRIEND FOR A BIT.....IM GLAD I DID.
MONDAY AND TUESDAY (TODAY) I WORKED...BLAH YUK
TOMORROW I HAVE OFF FROM WORK BUT I HAVE PLENTY TO DO HERE. BLAH YUK
I THINK I NEED TO GO TO WENDY'S AND GRAB A FROSTY, JUST NEED TO HAVE A FIX, AND BESIDES GAVIN NOW NEEDS THE COMPUTER "FOR HOMEWORK" SO i MUST BE DONE..... IM DONE

6 comments:

  1. Thanks for the update Jackie, I can only look at Chemistry for so long :) whoot, whoot, sweet pic by the way

    ReplyDelete
  2. hi mama. I didn't see you today, how sad. I will see you tomorrow though...
    love love

    ReplyDelete
  3. That DOES look yummy...

    ReplyDelete
  4. I love that stuff i've never had it with the m&m's however but chocholate never hurt anyone! I can't wait to see brie & chris's place exciting stuff!

    ReplyDelete
  5. "specialness" I think Kelsey and Jill were born to be special together.

    ReplyDelete
  6. Started reading Son of a Witch late last night. Just the first short chapter, though. It's already exciting!

    ReplyDelete